Spring naar content

Bezienswaardigheden in Rotterdam

De meest moderne stad van Nederland is Rotterdam. Waar moderne architectuur word afgewisseld met wat oudere bouwstijlen. Dit geeft een uniek straatbeeld waar de nodige geschiedenis aan vast zit. Wil je er alles over te weten komen? Ga dan mee met onze fietstour door Rotterdam, deze brengt je langs alle hoogtepunten van de stad. Als je Rotterdam liever wat rustiger wilt ontdekken kan je ook door Rotterdam gaan wandelen met van onze stadgidsen.
Laat de onderstaande blogs je alvast warm maken!

Welke bezienswaardigheden zijn er te zien in Rotterdam?

Rotterdam dankt zijn wereldwijde faam aan de havens. De rijke historie van de havenstad bestaat daarom ook uit veel bijzondere verhalen hierover. Daarbij heeft het bombardement in de tweede wereldoorlog veel gebouwen toentertijd verwoest. Hierdoor vind je weinig klassieke gebouwen zoals in veel andere Nederlandse steden. De wederopbouw van de stad is terug te zien in het straatbeeld en word afgewisseld met de meest moderne prijswinnende architectuur. Waardoor Rotterdam nu de enige metropolische stad van Nederland is. Veel over de unieke stad Rotterdam kan je terug vinden op deze pagina! Onze blogs staan vol met de meest interessante verhalen.

De beste tips voor een verblijf in Rotterdam

Onze blogs worden op regelmatige basis nagelopen door onze lokale gidsen. Zodat jij de meest up to date tips over Rotterdam kan ontvangen wanneer je maar wilt. Mocht je zelf een super toffe blog geschreven hebben over Rotterdam? Dan posten wij die met alle liefde op onze website, mail ons op info@seerotterdam.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Ben je helemaal enthousiast over Rotterdam! Ben je er klaar voor om deze stad te gaan verkennen! Ga dan samen met een van onze enthousiaste gidsen op pad? SeeRotterdam heeft verschillende opties voor je! Wil je door de stad wandelen met een gids of je kan natuurlijk ook mee met een fietstour door Rotterdam.

Ontdek alle hoogtepunten van Rotterdam!

Wil je nog meer leuke stukjes lezen over Rotterdam?  Check onze blogpagina voor alles wat er te doen is in Rotterdam. Voor meer informatie over de Maasstad Rotterdam ga je naar rotterdam.info

logo seerotterdam

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Rotterdammers met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Niet uitgepraat raken over Rotterdam

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat