Spring naar content
drinken, uitgaan
Home » Blogs » 10x leukste cocktailbars in Rotterdam

10x leukste cocktailbars in Rotterdam

Zin om een avondje te genieten van een cocktail? In Rotterdam zijn veel plekken om een cocktail te drinken. Wij hebben voor jou de lekkerste, leukste en bijzonderste cocktailbars op een rij gezet. Ze zijn allemaal de moeite waard om eens langs te gaan!

Dr. Rotterdam

Rondom één van de betere cocktailbars in Rotterdam hangt een geheimzinnige sfeer, de locatie van ”Dr. Rotterdam” is niet bekend en je kan er alleen heen als je van te voren gereserveerd hebt. Dit doe je door het maken van een afspraak, daarna krijg je een patiëntennummer toegestuurd en die moet je aan de deur laten zien. Als je binnenkomt zie je veel elementen terug van de dokter, zoals de medewerkers in doktersjassen. De kaart is uitgebreid en staat vol speciale cocktails. Een toffe ervaring en goede cocktails!

Locatie is onbekend

Supermercado

Supermercado is onder de cocktailbars in Rotterdam degene met een Latijns tintje. Het is modern ingericht en je kan er genieten van verschillende cocktails. Als je met z’n tweetjes bent is het leuk om aan de bar te zitten, zodat je kan zien hoe de cocktails gemaakt worden. Natuurlijk kan je bij een cocktailbar met een Latijns sfeertje ook genieten van nacho’s dit is ook een zeker een aanrader. Na je cocktail kan je ook nog naar Superdisco dat zit naast Supermercado, een leuke plek om uit te gaan!

Schiedamse Vest 91A

Spikizi

In de zijstraten van Witte de With zit de gezellige bar Spikizi. Het is een kleine bar met niet standaard cocktails. Ze geven een twist aan de ‘bekende’ cocktails zoals een pornstar martini met witte chocolade. Een gezellige plek waar je kan dammen of 4 op een rij kan spelen. Daarnaast is het de perfecte plek om rustig te zitten en bij te praten.

Zwarte Paardenstraat 91A

Amehoela

Voor een cocktailbar in Rotterdam met een tropisch tintje kan je naar Amehoela. Ze hebben er verschillende cocktails en hapjes geïnspireerd op de food cultuur uit Havana, Lima en Buenos Aires. Buiten is een groot terras vol planten en leuke muziek, als je daar zit ben je even in de tropen!

Mauritsweg 33

Ballroom

Ben je een echte gin liefhebber? Bij Ballroom hebben ze meer dan 150 verschillende soorten gin en 12 soorten tonics. Je kan meer dan 1000 verschillende combinaties uitproberen, dus voor ieder wat wils! In de zomer kan je in hun achtertuin in het zonnetje genieten van je Gin.

Witte de Withstraat 88b

Madam Chen

Je kan bij Madam Chen niet alleen wat eten, het is ook een cocktailbar en een karaokebar. Een speciale onder de cocktailbars in Rotterdam! Ze hebben een uitgebreide cocktailkaart en je kunt binnen genieten van de roze bar en de blauwe en roze stoelen. Later op de avond worden de banken aan de kant geschoven en komt er een dj bij. Ben je een karaoke liefhebber? Dan is het mogelijk om een privéruimte af te huren en daar los te gaan!

Kolk 50

Botanero

Een van de gezelligste cocktailbars in Rotterdam met heerlijke cocktails en snacks. Bij iedere cocktail krijg je een hapje, ‘de bontata’. Dit is overgekomen uit Latijns-Amerika met de bedoeling als je het hapje opeet je de volgende dag geen kater hebt. Alle cocktails zijn met een twist en de meeste ingrediënten worden zelf gemaakt zoals de wodka en het gemberbier. Ook kan je hier genieten van diverse bijzondere non-alcoholische drankjes.

Mariniersweg 55

George Cocktailbar

Boven Scharrels en Schuim zit George Cocktailbar, een gezellige bar met een uitgebreide kaart. Daarnaast een leuke inrichting en je kan er later op de avond nog genieten van de lekkere kiphapjes van Scharrels en Schuim.

Lijnbaan 36

NY Basement

In de kelder van hotel New York bevindt zich NY Basement. Cocktails met een tintje Manhattan en een hip interieur. De kaart is erg uitgebreid van de klassiekers, tot creaties van de bartender en het is zelfs mogelijk om je eigen mixje te vragen. Ook is het mogelijk om een cocktailworkshop te volgen, zodat je de volgende keer thuis kan shaken!

Koninginnenhoofd 1

Heb je na je cocktailavond nog zin in een avondje bier drinken? Check onze blogpost met de beste plekken om speciaalbier te drinken hier!

Ook zo benieuwd naar alles wat de stad Rotterdam te bieden heeft? Wij dagen je met alle liefde uit om gezellig met een van onze fietstours mee te gaan, hier vertellen we je alles over de stad. Mocht je liever gaan lopen ga dan lekker wandelen met een van onze gidsen!!

By our local

Daniëlle

logo seerotterdam

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Rotterdammers met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Niet uitgepraat raken over Rotterdam

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
fiets

Tours in Rotterdam

Rotterdam biedt een unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur en heeft een boeiende geschiedenis. Onze enthousiaste gidsen vertellen je er alles over tijdens onze leuke, ontspannen tours!

vanaf €34.50 p.p

Rotterdam West Discovery Fietstour

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst! Rotterdam staat nooit stil en dat geldt des te meer voor Rotterdam West! Onze West-tour neemt je mee langs alle nieuwe en oude hotspots en hidden gems.
meer infoBoek direct!
€32.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €32.50 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken
vanaf €12.50 p.p

Fiets verhuur Rotterdam

Op zoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
vanaf €18.50

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Op een rustig tempo de stad verkennen? De stadswandeling door Rotterdam met een van onze lokale gidsen brengt je langs de mooiste plekken van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €21.00

Studententour in Rotterdam

Speciaal studententarief in Rotterdam voor een studiereis, werkweek of schoolreisje! Onze gidsen kunnen je alles vertellen of architectuur, geschiedenis, de haven, noem maar op!
meer infodirect boeken