Spring naar content
drinken, uitgaan
Home » Blogs » 5x Uitgaan in Rotterdam

5x Uitgaan in Rotterdam

Een dagelijks bezoek? Een weekendje weg? Of een stedentrip? Rotterdam biedt een diversiteit aan bezienswaardigheden, activiteiten en natuurlijk uitgaan. Echter is dit niet het enige wat er te doen is in Rotterdam, zodra de deuren van de Koopgoot, de Lijnbaan, de Witte de Witstraat en de Markthal sluiten krijgt de havenstad een tweede leven. Wij vertellen waar jij het beste met jouw voetjes van de vloer kan gaan. Hier onder vind je de 5 beste plekken om uit te gaan in Rotterdam.

1. Annabel

Als je graag internationale en toonaangevende acts wil zien en horen moet je bij Annabel zijn! Annabel is het grootste Poppodium van Rotterdam dat zich bevindt op loopafstand van het Centraal Station. Met een breed aanbod muziekstijlen van Hiphop tot elektro is Annabel, met plek voor 1200 bezoekers in de grote zaal en 300 bezoekers in de kleine zaal een ideale locatie.

Annabel is elke vrijdag en zaterdag geopend vanaf 17:00. Doordeweeks kunnen de openingstijden verschillen, check daar voor hun site!

2. Maassilo

Voor een lange nacht met dans en muziek kun het best naar de grootste discotheek van Rotterdam! De Maassilo is een voormalige graansilo in de Rotterdamse Maashaven dat tegenwoordig als uitgaansgelegenheid en evenementen locatie in gebruik is.

Er worden hier vaak door allerlei verschillende partyorganisatoren feesten georganiseerd voor verschillende muziekstijlen. Dus, zin om helemaal uit je dak te gaan? Hier moet je zijn! Meer weten? Ga naar http://www.maassilo.com

Uitgaan Rotterdam, maassilo Rotterdam

3. Rotown

Hou je meer van Rock en alternatieve muziek tijdens het uitgaan in Rotterdam? Dan is Rotown iets voor jou. Ze hebben hier vaak thema-avonden (Rotown Nights) als “Kiss All Hipsters”, “Electric Feel”, “Careless Whisper” en “No Limit 90’s Party”. Verder weet het ook als poppodium regelmatig verrassende artiesten te boeken.

Denk vooral aan rock-’n-roll, jazz, indie, punk, electro en alles wat daartussenin zit.Check hun website voor alle informatie over Rotown Nights en concerten https://www.rotown.nl

Uitgaan Rotterdam, rotown Rotterdam

4. BIRD

Als je houdt van muziekstromingen als jazz, soul, Latin en funk, hiphop, afro beat, en elektronicais BIRD de plek om heen te gaan. BIRD Rotterdam is niet alleen een podium, club en restaurant, het is vooral een ervaring!

Verder zal je geen vogels in BIRD  vinden (alhoewel er veel vogelachtige types ronddwalen), maar wel een mengelmoes aan mensen. De multiculturele samenleving van Rotterdam is hier op z’n best. Een avondje uit bij BIRD betekent een unieke beleving! https://bird-rotterdam.nl

Uitgaan Rotterdam, BIRD Rotterdam

5. Toffler

Deze kunnen we zeker niet vergeten in ons 5x uitgaan in Rotterdam lijstje! Tot in de vroege uurtjes zorgen Internationale en nationale grootheden uit de house en techno scène voor plezier op de dansvloer. Namen als Chris Liebing, Nina Kraviz, Seth Troxler, Loco Dice, Marco Carola, Nic Fanciulli, Jamie Jones, Art Department, Henrik Schwarz, Maya Jane Coles, MK, tINI, Eats Everything, Skream, Eats Everything en Hot Since 82 hebben al plaatsgenomen achter de dynamische DJ-booth.

Hier raak je betoverd door de lichteffecten, die gedurende de avond intenser worden. Verder kan je feesten tot de zon opkomt en er weer licht schijnt aan het einde van de tunnel. TOFFLER kan tevens ook gehuurd worden voor verjaardagspartijen, besloten feesten, borrels, recepties en meer. Voor meer informatie kijk op http://www.toffler.nl

Uitgaan Rotterdam, Toffler Rotterdam

Heb jij een leuke avond gehad in Rotterdam? Deel het met  #seeRotterdam

Ook zo benieuwd naar alles wat de stad Rotterdam te bieden heeft? Wij dagen je met alle liefde uit om gezellig met een van onze fietstours mee te gaan, hier vertellen we je alles over de stad. Mocht je liever gaan lopen ga dan lekker wandelen met een van onze gidsen!!

logo seerotterdam

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Rotterdammers met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Niet uitgepraat raken over Rotterdam

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
fiets

Tours in Rotterdam

Rotterdam biedt een unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur en heeft een boeiende geschiedenis. Onze enthousiaste gidsen vertellen je er alles over tijdens onze leuke, ontspannen tours!

vanaf €34.50 p.p

Rotterdam West Discovery Fietstour

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst! Rotterdam staat nooit stil en dat geldt des te meer voor Rotterdam West! Onze West-tour neemt je mee langs alle nieuwe en oude hotspots en hidden gems.
meer infoBoek direct!
€32.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €32.50 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken
vanaf €12.50 p.p

Fiets verhuur Rotterdam

Op zoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
vanaf €18.50

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Op een rustig tempo de stad verkennen? De stadswandeling door Rotterdam met een van onze lokale gidsen brengt je langs de mooiste plekken van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €21.00

Studententour in Rotterdam

Speciaal studententarief in Rotterdam voor een studiereis, werkweek of schoolreisje! Onze gidsen kunnen je alles vertellen of architectuur, geschiedenis, de haven, noem maar op!
meer infodirect boeken