Spring naar content
actueel
Home » Blogs » seeRotterdam met fietstour in de ANWB Kampioen!

seeRotterdam met fietstour in de ANWB Kampioen!

Hoe leuk! In het maartnummer van de Kampioen van de ANWB, het bekende magazine voor leden van de ANWB, stond een kort interview met Marijn. Marijn is de oprichter van seeRotterdam. Dit artikel was een onderdeel van een serie van drie ondernemers die geld verdienen met hun fiets. Wat wij natuurlijk doen met de fietstour in Rotterdam.

In het interview legt Marijn uit waar hij vandaan komt, welk werk hij heeft gedaan voordat hij besloot te gaan gidsen in Rotterdam. Maar ook waarom hij met de fietstours in Rotterdam is gestart. Hij legt uit waarom gids in Rotterdam zijn zo’n fijn beroep is en wat er zo uniek is aan de tours van seeRotterdam! Uiteraard wordt ook duidelijk waarom iedereen een citytrip naar Rotterdam zou moeten komen maken! Verder worden worden ook de fijne free-lance gidsen van seeRotterdam genoemd. Allemaal vanuit hun passie voor Rotterdam doen zij dit werk. Soms fulltime, vaak parttime naast hun vaste baan, maar allemaal gepassioneerd en enthousiast!

De andere geïnterviewden in deze serie zijn een fietskoerier en een jongen met een bakfiets die thee en koffie verkoopt.

Verder staat in  het artikel van het bekende ANWB Ledenmagazine onder andere hoe leuk Rotterdam is voor een weekendje weg, als stedentrip. De fietstour door Rotterdam is een gezellige en ontspannen manier om de havenstad te leren kennen!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je net als de ANWB de fietstour in Rotterdam komen ontdekken? Boek een tour bij seeRotterdam bij aanvang van je verblijf en leer onze geweldige stad kennen! Leuk, ontspannen, informatief én handig voor de rest van de tijd dat je in de stad bent, wat met de tips van onze gids kan je daar het maximale uit halen!

Bekijk hier ons aanbod van tours in Rotterdam! We kunnen je ook helpen bij het plannen van je perfect familie-uitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest!

ANWB Marijn, Rotterdam

logo seerotterdam

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Rotterdammers met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Niet uitgepraat raken over Rotterdam

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
fiets

Tours in Rotterdam

Rotterdam biedt een unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur en heeft een boeiende geschiedenis. Onze enthousiaste gidsen vertellen je er alles over tijdens onze leuke, ontspannen tours!

vanaf €34.50 p.p

Rotterdam West Discovery Fietstour

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst! Rotterdam staat nooit stil en dat geldt des te meer voor Rotterdam West! Onze West-tour neemt je mee langs alle nieuwe en oude hotspots en hidden gems.
meer infoBoek direct!
€32.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €32.50 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken
vanaf €12.50 p.p

Fiets verhuur Rotterdam

Op zoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
vanaf €18.50

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Op een rustig tempo de stad verkennen? De stadswandeling door Rotterdam met een van onze lokale gidsen brengt je langs de mooiste plekken van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €21.00

Studententour in Rotterdam

Speciaal studententarief in Rotterdam voor een studiereis, werkweek of schoolreisje! Onze gidsen kunnen je alles vertellen of architectuur, geschiedenis, de haven, noem maar op!
meer infodirect boeken