Spring naar content
uitgaan, activiteiten, actueel
Home » Blogs » Avondje uit in Rotterdam? Dit is waarom jij naar Comedy Club Haug wilt

Avondje uit in Rotterdam? Dit is waarom jij naar Comedy Club Haug wilt

Naar een een comedy club in Rotterdam? Dat kan gewoon. In Rotterdam hebben wij een eigen stand-up comedy podium, namelijk: Comedy Club Haug. Als je nog iets zoekt om te doen tijdens jouw avondje uit in Rotterdam is dit echt een uitstekende plek om heen te gaan. Je wordt er namelijk vrolijk van, en lachen is gezond!

In Comedy Club Haug vindt je de beste nationale,- en internationale comedians. Elke donderdag is er de ‘New Talents of Comedy’. Hier kun je de eerste stappen van beginnende comedians zien. Maar buiten beginnende comedians zijn er ook vaste namen die hier nieuw materiaal uitproberen. Op vrijdag en zaterdag is er de Best Of Stand-Up met line-ups van verschillende professionele comedians. Soms komen er ook grote bekenden voorbij. Naast Patrick Laureij en Najib Amhali, stond zelfs Theo Maassen in Club Haug. Als verrassing, want de comedy club in hartje Rotterdam kondigt grote cabaret namen bewust niet aan.

De eigenaren van Comedy Club Haug zijn best bekend. Ze zijn namelijk de producenten en oprichters van onder andere The Stand-Up Club, The Comedy Factory en ICFR. Ze selecteren comedians op charisma en authenticiteit. Alleen diegenen die zich onderscheiden van de mainstream krijgen een podium om zich verder te ontwikkelen bij Club Haug. Maar

Voor meer informatie ga naar http://clubhaug.com. Voor andere uitgaansgelegenheden klik hier.

Ook zo benieuwd naar alles wat de stad Rotterdam te bieden heeft? Wij dagen je met alle liefde uit om gezellig met een van onze fietstours mee te gaan, hier vertellen we je alles over de stad. Mocht je liever gaan lopen ga dan lekker wandelen met een van onze gidsen!!

logo seerotterdam

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Rotterdammers met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Niet uitgepraat raken over Rotterdam

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
fiets

Tours in Rotterdam

Rotterdam biedt een unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur en heeft een boeiende geschiedenis. Onze enthousiaste gidsen vertellen je er alles over tijdens onze leuke, ontspannen tours!

vanaf €34.50 p.p

Rotterdam West Discovery Fietstour

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst! Rotterdam staat nooit stil en dat geldt des te meer voor Rotterdam West! Onze West-tour neemt je mee langs alle nieuwe en oude hotspots en hidden gems.
meer infoBoek direct!
€32.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €32.50 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken
vanaf €12.50 p.p

Fiets verhuur Rotterdam

Op zoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
vanaf €18.50

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Op een rustig tempo de stad verkennen? De stadswandeling door Rotterdam met een van onze lokale gidsen brengt je langs de mooiste plekken van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €21.00

Studententour in Rotterdam

Speciaal studententarief in Rotterdam voor een studiereis, werkweek of schoolreisje! Onze gidsen kunnen je alles vertellen of architectuur, geschiedenis, de haven, noem maar op!
meer infodirect boeken