Spring naar content
blogarchief
Home » Blogs » 8x horeca met bezorgservice, bestellen in Rotterdam

8x horeca met bezorgservice, bestellen in Rotterdam

Door de coronacrisis moesten helaas alle horecazaken sluiten, erg vervelend, maar gelukkig zijn er veel Rotterdamse horecazaken begonnen met een afhaal-en bezorgservice. Wij hebben een overzicht gemaakt van onze 8 favorieten die nu die optie hebben! 

Spaghetteria Rotterdam

Spaghetteria is een pastabar in het centrum van Rotterdam waar je heerlijke pastas kan bestellen. Elke dag kan je kiezen tussen verschillende pizza’s, allemaal zoals ze in Italië bereid worden. Het personeel is erg vriendelijk en je kan plaats nemen aan de lange tafels. Nog een pluspunt: Ze hebben heerlijke wijn! Tijdens de deze roerige tijd kan je elke dag tussen 17.00 uur en 22.00 uur je favoriete pasta laten bezorgen of afhalen.

Nieuwe Binnenweg 77

Croos

Croos is de gezelligste plek in Nieuw-Crooswijk voor lekkere koffie. Ook kan je terecht voor een lunch, borrel of huisgemaakte taart. Nu kan je er van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 15.00 nog terecht voor de lekkerste taart, koffie en broodjes om af te halen.

Exercitiestraat 2

Guliano

De plek voor de lekkerste broodjes van Rotterdam is Guliano. Ze hebben een uitgebreide kaart met belegde broodjes, onze favorieten zijn een broodje carpaccio en een broodje perfetto met parmaham, salami en kaas. Normaal kan je er al broodjes afhalen maar nu kan je ook je lunch bestellen en laten bezorgen.

Meent 31A

BasQ Kitchen

Een andere Rotterdamse horecazaak is Basq Kitchen in De Markthal, de plek voor een avondje tapas . Ook kan je er tussen 12.00 uur en 16.00 uur terecht voor een lunch met broodjes en pasta’s. BasQ Kitchen is nu geopend voor afhaal en ze bezorgen hun heerlijke gerechtjes thuis.

Grotemarkt 188 (in de markthal)

Pizzabakkers

Voor een simpele, krokante, dunne en erg lekkere pizza moet je naar Pizzabakkers, de plek voor pizza en prosecco die je kan bestellen in Rotterdam. De pizza’s worden bereid in een echte Italiaanse houtoven. Op de kaart staan de ‘standaard’ pizza’s zoals margarita en salami. Ook is er elke maand een wisselende pizza van de maand. Nu zijn ze van donderdag tot zaterdag open voor afhaal en bezorging.

Pannekoekstraat 68A

Olympia Kitchen Bar

Op loopafstand van de Rotterdamse Haven en al sinds 1985 is dit de plek om een avondje te genieten van allemaal verschillende hapjes. Olympia is elke dag geopend en heeft voor ieder wat wils. Je kan er nu je favoriete gerechtjes afhalen of laten bezorgen.

Schiedamse Vest 2

Noo.me

Noo.me is de plek voor Aziatisch eten! Het is een kleine en gezellige zaak met een goede prijs en geweldig personeel. De kaart is erg uitgebreid en vooral de noedelsoep is een aanrader! Ze zijn nu ook geopend om te bestellen in Rotterdam, je kan het afhalen en laten bezorgen.

Botersloot 18A

The poké box

Hierboven hebben we al veel verschillende opties gegeven en als laatste kan Poké Box niet ontbreken! Bij The Poké Box kan je genieten van poké bowls. Je kan de bowls afhalen of laten bezorgen. De pokes zitten in biologisch afbreekbare boxen dus ook nog goed voor het milieu.

Posthoornstraat 9

Wil je toch even naar buiten maar weet je niet wat je kan bezoeken? Neem dan een kijkje op onze blog over standbeelden.

Ook zo benieuwd naar alles wat de stad Rotterdam te bieden heeft? Wij dagen je met alle liefde uit om gezellig met een van onze fietstours mee te gaan, hier vertellen we je alles over de stad. Mocht je liever gaan lopen ga dan lekker wandelen met een van onze gidsen!!

By our local

Lisa

logo seerotterdam

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Rotterdammers met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Niet uitgepraat raken over Rotterdam

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
fiets

Tours in Rotterdam

Rotterdam biedt een unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur en heeft een boeiende geschiedenis. Onze enthousiaste gidsen vertellen je er alles over tijdens onze leuke, ontspannen tours!

vanaf €34.50 p.p

Rotterdam West Discovery Fietstour

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst! Rotterdam staat nooit stil en dat geldt des te meer voor Rotterdam West! Onze West-tour neemt je mee langs alle nieuwe en oude hotspots en hidden gems.
meer infoBoek direct!
€32.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €32.50 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken
vanaf €12.50 p.p

Fiets verhuur Rotterdam

Op zoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
vanaf €18.50

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Op een rustig tempo de stad verkennen? De stadswandeling door Rotterdam met een van onze lokale gidsen brengt je langs de mooiste plekken van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €21.00

Studententour in Rotterdam

Speciaal studententarief in Rotterdam voor een studiereis, werkweek of schoolreisje! Onze gidsen kunnen je alles vertellen of architectuur, geschiedenis, de haven, noem maar op!
meer infodirect boeken