Spring naar content
uitgaan, activiteiten
Home » Blogs » Ontdek de beste bedrijfsuitjes in Rotterdam

Ontdek de beste bedrijfsuitjes in Rotterdam

Zoek je een activiteit voor jouw bedrijfsuitje in Rotterdam? Je zult je verbazen over het grote aanbod aan mogelijkheden voor bedrijfsuitjes en/of personeelsfeesten in Rotterdam. Van unieke tours en spelprogramma’s tot spetterende activiteiten. Wij hebben allemaal leuke groepsarrangementen op een rijtje gezet die midden in het centrum plaatsvinden. Ontdek hieronder de beste bedrijfsuitjes in Rotterdam.

Bedrijfsuitjes in Rotterdam

RotterTram Bedrijfsuitje Rotterdam

Wil jij op een unieke manier Rotterdam ervaren en culinair genieten? Beleef de stad tijdens een culinaire rondrit in een rijdende tramrestaurant. De historische RET-tram uit 1969 is omgebouwd tot de RotterTram, een exclusief tramrestaurant! Lijkt dit je leuk? Reserveer de RotterTram dan snel!

 

Fietstour in RotterdamBedrijfsuitje Rotterdam

Ontdek Rotterdam met een rondleiding op maat met jouw groep! Tijdens een fietstour van seeRotterdam kan je alle bezienswaardigheden zien en hoor je geweldige verhalen over de stad. Leerzaam en leuk! Een unieke manier van teambuilding.  Ook zo benieuwd naar alles wat de stad Rotterdam te bieden heeft? Wij dagen je met alle liefde uit om gezellig met een fietstour mee te gaan, hier vertellen de gidsen van seeRotterdam je alles over de stad. Mocht je liever gaan lopen ga dan lekker wandelen met een van gidsen!!

Splashtours

Bedrijfsuitje Rotterdam

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus is zowaar een zeewaardige boot die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten.

Is wat anders dan anders, een activiteit die je wil ervaren! Wij hebben voor jou hieronder een handige button waarmee je jou avontuur in het water gemakkelijk zelf kunt regelen.


Lasergame Rotterdam

Organiseer je een onvergetelijk groepsuitje in Rotterdam voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Lasergame Rotterdam de juiste locatie! Iedereen die een pak aantrekt bij Lasergame Rotterdam gaat los in de spectaculaire arena. Het is jij en je lasergun tegen de rest. Of je nu bloedfanatiek bent of dat je er de grap wel van in ziet. Lasergamen bij Lasergame Rotterdam is leuk voor iedereen.

Lasergamen in Rotterdam is nog nooit zo leuk geweest! Met de knop hieronder sta je binnen de kortste keren zelf in het donker met een lasergun in je handen.


Diergaarde BlijdorpBedrijfsuitje Rotterdam

Voor grote groepen (zowel zakelijk als particulier) biedt Diergaarde Blijdorp bijzondere arrangementen en zalen in een levendige omgeving aan de rand van Rotterdam. Vrijwel alles kan in Diergaarde Blijdorp dankzij het fantastisch team dat voor je klaar staat! Diergaarde Blijdorp is in 2016 uitgeroepen tot Beste evenementenlocatie van het jaar. Kijk op de website van Diergaarde Blijdorp voor meer informatie.

Deze met meerdere awards bekroonde dierentuin met het team bezoeken? Klik hieronder om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken.


Escape Room

Een bedrijfsuitje in een Escape Room is de perfecte manier om op een spannende en uitdagende manier samen te werken.  Iedereen heeft zo zijn kwaliteiten en die zal je nodig hebben om raadsels en puzzels op te lossen en uiteindelijk te ontsnappen. Een spectaculair idee om met je collega’s deze uitdaging aan te gaan. Voor meer info ga je naar de website van Live Escape Rotterdam.

Ben naar nog meer activiteiten hier in Rotterdam? Bekijk dan onze activiteiten-pagina!

By our local

Maycon

logo seerotterdam

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Rotterdammers met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Niet uitgepraat raken over Rotterdam

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
fiets

Tours in Rotterdam

Rotterdam biedt een unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur en heeft een boeiende geschiedenis. Onze enthousiaste gidsen vertellen je er alles over tijdens onze leuke, ontspannen tours!

vanaf €34.50 p.p

Rotterdam West Discovery Fietstour

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst! Rotterdam staat nooit stil en dat geldt des te meer voor Rotterdam West! Onze West-tour neemt je mee langs alle nieuwe en oude hotspots en hidden gems.
meer infoBoek direct!
€32.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €32.50 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken
vanaf €12.50 p.p

Fiets verhuur Rotterdam

Op zoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
vanaf €18.50

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Op een rustig tempo de stad verkennen? De stadswandeling door Rotterdam met een van onze lokale gidsen brengt je langs de mooiste plekken van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €21.00

Studententour in Rotterdam

Speciaal studententarief in Rotterdam voor een studiereis, werkweek of schoolreisje! Onze gidsen kunnen je alles vertellen of architectuur, geschiedenis, de haven, noem maar op!
meer infodirect boeken