Spring naar content
Home » Blogs » Vacature Rotterdamse stadsgids

Vacature Rotterdamse stadsgids

seeRotterdam Tours zoekt stadsgidsen!

Word jij ook zo blij als je door Rotterdam loopt of fietst? Heb je ook moeite om niet véél te enthousiast over Rotterdam te vertellen als mensen je vragen waar je woont? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als gids bij seeRotterdam leidt je deelnemers aan onze tours langs de mooiste hoogtepunten van Rotterdam, of juist langs de wat onbekendere pareltjes. Onze highlights tour is onze populairste rondleiding en doet uiteraard de Rotterdamse iconen als Centraal Station, de Markthal en de Erasmusbrug aan, afgewisseld met onbekendere plekken en tips over wat Rotterdam voor jou als gids nou zo boeiend maakt.

Wij zoeken enthousiaste, flexibele, gastvrije mensen. Bij voorkeur werken we met freelancers, maar ook als je dat niet bent of je bent maar 1x in de week beschikbaar, ben je van harte welkom! Voorwaarde is dat je goed de weg weet in Rotterdam, graag onder de mensen bent en het liefst ook nog een woordje over de grens spreekt.

Van onze gidsen verwachten we:
–       Enthousiasme
–       Affiniteit met Rotterdam
–       Comfortabel zijn met de rol als leider van een groep, kunnen fungeren als aanspreekpunt
–       Flexibiliteit/improvisatievermogen
–       Beschikbaarheid in het weekend en op feestdagen

seeRotterdam biedt een zelfstandige werkomgeving, waarbij je als gids met je eigen groep op pad gaat, een groep bestaat uit maximaal 15 personen. De werkzaamheden gebeuren op oproepbasis en uitbetaling geschiedt op basis van het aantal uitgevoerde tours.
Je wordt onderdeel van een gezellig team met een grote liefde voor Rotterdam. Gelukkig kunnen we ook weer lekker borrelen!

Wil je ons team komen versterken? Stuur dan een mailtje naar info@seerotterdam.nl of bel naar 010-3070926

By our local

Marijn

logo seerotterdam

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Rotterdammers met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Niet uitgepraat raken over Rotterdam

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

fiets

Tours in Rotterdam

Rotterdam biedt een unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur en heeft een boeiende geschiedenis. Onze enthousiaste gidsen vertellen je er alles over tijdens onze leuke, ontspannen tours!

vanaf €34.50 p.p

Rotterdam West Discovery Fietstour

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst! Rotterdam staat nooit stil en dat geldt des te meer voor Rotterdam West! Onze West-tour neemt je mee langs alle nieuwe en oude hotspots en hidden gems.
meer infoBoek direct!
€32.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €32.50 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken
vanaf €12.50 p.p

Fiets verhuur Rotterdam

Op zoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
vanaf €18.50

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Op een rustig tempo de stad verkennen? De stadswandeling door Rotterdam met een van onze lokale gidsen brengt je langs de mooiste plekken van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €21.00

Studententour in Rotterdam

Speciaal studententarief in Rotterdam voor een studiereis, werkweek of schoolreisje! Onze gidsen kunnen je alles vertellen of architectuur, geschiedenis, de haven, noem maar op!
meer infodirect boeken