Spring naar content
drinken, uitgaan, activiteiten
Home » Blogs » Vrijgezellenfeest in Rotterdam

Vrijgezellenfeest in Rotterdam

Staat een vriend(in) binnenkort voor het altaar en ben jij degene die het vrijgezellenfeest gaat organiseren? Die dag moet natuurlijk gezellig, bijzonder en onvergetelijk worden! Precies daarom is Rotterdam de juiste bestemming voor een vrijgezellenfeest. Rotterdam is een levendige stad met veel sfeervolle cafés en volop mogelijkheden voor leuke en originele vrijgezellenfeest activiteiten. Natuurlijk kan je gaan high tea-en of feesten, maar wij geven je graag wat originelere tips voor deze feestelijke dag. Succes met de voorbereidingen van het vrijgezellenfeest in Rotterdam, tot snel!

Pinball Museum

In het Pinball Museum staan er meer dan honderd flipperkasten, waarvan er gemiddeld 100 ook echt speelbaar zijn. De kasten komen uit 1930 tot en met de dag van vandaag. Het is super gaaf om deze verschillende kasten te zien en hoe ze met de jaren zijn veranderd. Het Pinball Museum is een ontdekkingsreis voor iedereen! Spelenderwijs ontdek je de flipperkasten uit verschillende tijden, wellicht herken je er wel één uit je jeugd. Je bent weer even jong! Haal met elkaar herinneringen op van vroeger tijdens dit unieke uitje waar je actief bezig bent, je kan tegen elkaar spelen of alleen, net als vroeger! Op verzoek is er zelfs een flipper-wedstrijd mogelijk. Een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest!

Dutch Pinball Museum | Voorhaven 12

seeRotterdam – Instant Camera Tour

Voor de creatievelingen hebben we de Instant Camera Tour ontwikkeld. We nemen je graan mee door Rotterdam met de Instant Camera Tour.  Tijdens de tour laten we je toffe bezienswaardigheden zien, zoals de vele street art die je in de verschillende buurten van Rotterdam tegenkomt. Je kan hier de perfecte foto’s maken met de Instax Camera’s van Fujifilm. Iedere deelnemer krijgt een camera mee en kan hiermee tien foto’s worden gemaakt. Bedenk eerst waar je de foto wilt maken en let op het licht, zodat je een mooi aandenken hebt aan deze speciale dag.

seeRotterdam | Baan 175

seeRotterdam – Highlight Fietstour

Tijdens de Highlight Fietstour word je op de fiets meegenomen door één van onze gidsen door de prachtige stad Rotterdam. Ze laten je alle bezienswaardigheden zien, degene die voor de hand liggen maar ook waar je zelf nog niet aan had gedacht, zoals het Witte Huis. Dit maakt het ook interessant voor mensen die al bekend zijn in Rotterdam. Aan de hand van onze enthousiaste verhalen kom je in ongeveer drie uur tijd alles te weten over de wereldstad Rotterdam.

seeRotterdam | Baan 175

Fietstour Highlight

HotTug

Varen in een hot tub, heb je daar ooit van gehoord? Bij HotTug kan het! Je zit met z’n allen in het bootje dat langzaam in stilte over het water glijd. Ondertussen geniet je van het prachtige uitzicht op de stad vanaf het water. Het is ultiem genieten met een drankje in je hand, een haardvuurtje en natuurlijk de ongedwongen gezelligheid met elkaar. Je kan vanaf de Tug een duik nemen in het koude water, klim daarna weer aan boord en geniet weer van het warme water.

HotTug | Wijnhaven 101

Havenrondvaart Rotterdam

Naast het bruisende centrum en de mooie bezienswaardigheden in de stad, staat Rotterdam ook bekend om haar haven. Het was ooit de grootste haven van de wereld en nog altijd van Europa. Met een rondvaart door de haven ontdek je dit prachtige deel van Rotterdam. Neem een kijkje op de scheepswerf, de overslag met meer dan duizend containers en vanaf het water heb je perfect uitzicht op de indrukwekkende skyline van Rotterdam met de vele imposante gebouwen.

Spido | Willemsplein 7

Bierproeverij

Een biertje drinken is altijd goed maar misschien wat simpel voor een vrijgezellenfeest? De perfecte manier om dit wat specialer te maken is met een bierproeverij. In Rotterdam zijn er meerdere cafés en brouwerijen waar je dit kunt doen. In Rotterdam hebben flink wat verschillende stadsbrouwerijen waar het bier ook echt helemaal zelf gebrouwen wordt en je een rondleiding kunt krijgen, zo kom je erachter hoe je aan dat lekkere biertje komt. Ook is er in veen cafés mogelijk om een proeverij af te nemen, vaak krijg je dan drie verschillende biertjes, voor ieder wat wils! En bestel er gelijk wat heerlijk borrelhapjes bij!

Ben je ook nog op zoek naar een plek om te overnachten? Bekijk dan onze blog over groepsovernachtingen in Rotterdam.

 

By our local

Daniëlle

logo seerotterdam

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Rotterdammers met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Niet uitgepraat raken over Rotterdam

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
fiets

Tours in Rotterdam

Rotterdam biedt een unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur en heeft een boeiende geschiedenis. Onze enthousiaste gidsen vertellen je er alles over tijdens onze leuke, ontspannen tours!

vanaf €34.50 p.p

Rotterdam West Discovery Fietstour

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst! Rotterdam staat nooit stil en dat geldt des te meer voor Rotterdam West! Onze West-tour neemt je mee langs alle nieuwe en oude hotspots en hidden gems.
meer infoBoek direct!
€32.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €32.50 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken
vanaf €12.50 p.p

Fiets verhuur Rotterdam

Op zoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
vanaf €18.50

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Op een rustig tempo de stad verkennen? De stadswandeling door Rotterdam met een van onze lokale gidsen brengt je langs de mooiste plekken van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €21.00

Studententour in Rotterdam

Speciaal studententarief in Rotterdam voor een studiereis, werkweek of schoolreisje! Onze gidsen kunnen je alles vertellen of architectuur, geschiedenis, de haven, noem maar op!
meer infodirect boeken