Spring naar content
drinken, uitgaan, activiteiten
Home » Blogs » Vrijgezellenfeest in Rotterdam

Vrijgezellenfeest in Rotterdam

Staat een vriend(in) binnenkort voor het altaar en ben jij degene die het vrijgezellenfeest gaat organiseren? Die dag moet natuurlijk gezellig, speciaal en onvergetelijk worden! Precies daarom is Rotterdam de juiste bestemming voor een vrijgezellendag. Het is een levendige stad met veel gezellige cafés en volop mogelijkheden voor leuke, originele vrijgezellenfeest ideeën. Natuurlijk kan je gaan high tea-en of feesten, maar wij geven je graag wat originelere tips voor deze dag. Succes met voorbereiden en tot snel in Rotterdam!

Pinball Museum

In het Pinball Museum staan ongeveer honderd flipperkasten, waarvan tachtig speelbaar zijn. De kasten komen vanaf 1900 tot de dag van vandaag. Gaaf om de verschillende kasten te zien en hoe ze zijn veranderd. Het is leuk voor iedereen, want doordat er zoveel zijn, herkend iedereen er wel een terug uit zijn/haar jeugd. Je bent weer even jong en haalt herinneringen van vroeger op. Een echte aanrader, omdat je heerlijk actief bezig bent en het is nog erg gezellig. Je kan tegen elkaar spelen of alleen, net als vroeger!

Instant Camera Tour

Voor de creatievelingen hebben we de Instant Camera Tour. We nemen je mee door Rotterdam en laten je toffe bezienswaardigheden zoals street art zien. Je kan hier de perfecte foto’s maken met de Instax Camera’s van Fujifilm. Iedere deelnemer krijgt een camera en kan hiermee tien foto’s maken. Bedenk eerst waar je de foto wilt maken en let op het licht, zodat je een mooi aandenken hebt aan deze speciale dag.

Highlight Fietstour

Tijdens de Highlight Fietstour word je op de fiets meegenomen door een van onze gidsen door de prachtige stad Rotterdam. Ze laten je alle bezienswaardigheden zien, degene die voor de hand liggen maar ook waar je zelf nog niet aan had gedacht, zoals het Witte Huis. Dit maakt het ook interessant voor mensen die al bekend zijn in Rotterdam. Aan de hand van onze enthousiaste verhalen kom je in ongeveer drie uur alles te weten over de wereldstad Rotterdam.

Fietstour Highlight

Hot Tug

Varen in een hot tub, heb je daar ooit van gehoord? Bij Hot Tug kan het! Je zit met z’n allen in het bootje dat langzaam doortuft. Ondertussen geniet je van het prachtige uitzicht op de stad vanaf het water. Het is ultiem genieten met een drankje in je hand, een haardvuurtje en natuurlijk de gezelligheid. Je kan vanaf de tug een duik nemen in het koude water, klim daarna weer in de boot en geniet weer van het warme water.

Boottocht

Naast het bruisende centrum en de mooie bezienswaardigheden in de stad, staat Rotterdam ook bekend om haar haven. Het was ooit de grootste haven van de wereld en nog altijd van Europa. Met een boottocht door de haven ontdek je dit prachtige deel van Rotterdam. Neem een kijkje op de scheepswerf, de overslag met meer dan duizend containers en vanaf het water heb je perfect uitzicht op de skyline van Rotterdam. Die vol staat met hoge en indrukwekkende gebouwen.

Bierproeverij

Een biertje drinken is altijd gezellig maar misschien wat simpel voor jouw vrijgezellenfeest in Rotterdam. De perfecte manier om dit wat specialer te maken is met een bierproeverij. In Rotterdam zijn meerdere cafés en brouwerijen waar je dit kan doen. We hebben een aantal stadbrouwerijen waar het bier ook echt helemaal zelf gebrouwen wordt en je een rondleiding kan krijgen, zo kom je erachter hoe je aan dat lekkere biertje komt. Ook kan je in cafés een proeverij doen, vaak krijg je dan drie verschillende biertjes, voor ieder wat wils en daarbij lekkere hapjes.

Ben je ook nog op zoek naar een plek om te overnachten? Bekijk dan onze blog over groepsovernachtingen in Rotterdam.

 

By our local

Daniëlle

logo seerotterdam

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Rotterdammers met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Niet uitgepraat raken over Rotterdam

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

fiets

Tours in Rotterdam

Rotterdam biedt een unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur en heeft een boeiende geschiedenis. Onze enthousiaste gidsen vertellen je er alles over tijdens onze leuke, ontspannen tours!

vanaf €32.50 p.p

Rotterdam West Discovery Fietstour

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst! Rotterdam staat nooit stil en dat geldt des te meer voor Rotterdam West! Onze West-tour neemt je mee langs alle nieuwe en oude hotspots en hidden gems.
meer info
€27.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €25 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken
vanaf €10 p.p

Fiets verhuur Rotterdam

Op zoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
vanaf €18.50

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Op een rustig tempo de stad verkennen? De stadswandeling door Rotterdam met een van onze lokale gidsen brengt je langs de mooiste plekken van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €21.00

Studententour in Rotterdam

Speciaal studententarief in Rotterdam voor een studiereis, werkweek of schoolreisje! Onze gidsen kunnen je alles vertellen of architectuur, geschiedenis, de haven, noem maar op!
meer infodirect boeken