Spring naar content

contact

Telefonisch kun je ons elke dag tussen 09:00-18:00 uur bereiken voor antwoorden over boekingen, informatie over Rotterdam en andere vragen.

Je kunt ons ook (buiten kantooruren) mailen of appen, we proberen altijd zo spoedig mogelijk te reageren.

seeRotterdam

Vlakbij de erasmusbrug
Baan 175
3011CA Rotterdam

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Group21441

meest gestelde vragen

Welke tours zijn er?

We hebben verschillende tours en tijdens elke tour ontdek je op een andere manier de prachtige stad Rotterdam. Onze Highlight Fietstour neemt je mee langs de bijzondere highlights van Rotterdam, het leuke hieraan is dat je ook langs highlights komt waar je zelf niet meteen aan had gedacht. Deze is ook in privéoptie te boeken. Tijdens de Haven Fietstour kom je langs alle havenplekken van Rotterdam, hier zit zelfs een boottocht bij. Ook deze is in privéoptie te boeken.

Voor studenten hebben we de studententour, hiermee kom je ook langs alle highlights in Rotterdam. Wandel je liever en ben je benieuwd naar de highlights in Rotterdam? Ga mee met ons op wandeltour en in twee uur tijd kom je langs veel gave highlights van de stad. Onze nieuwste tour is de Instant Camera Tour. Lopend met een Fujifilm Instax Camera gaan we op pad langs bezienswaardigheden in Rotterdam: zoals kleurrijke street-art, mooie gebouwen, boeiende vergezichten, maar selfies maken mag ook 

Waar kan ik parkeren?

Rotterdam is een grote stad met veel parkeergarages. In onze blog hebben we een overzicht gemaakt van alle parkeergarages rondom het centrum. Parkeren is het makkelijkst bij de Erasmusbrug of bij het APCOA parking scheepsvaartkwartier. Vanaf daar is het een klein stukje lopen naar ons.

Is er een corona protocol bij jullie?

Op 1 juni 2021 strikken we onze veters, stoffen we de fietsen af en schrapen we de kelen… na een noodgedwongen pauze dankzij COVID-19 is het weer tijd om de leukste stadstours van Rotterdam te organiseren! Maar vanzelfsprekend gaat dit niet zonder slag of stoot en nemen we gepaste maatregelen om de rondleidingen in goede banen te leiden. Hieronder lees je ons uitgebreide tourprotocol met extra maatregelen rondom het coronavirus. Deze aanpassingen zullen tot nader order bij elke rondleiding in acht genomen worden.

Alle opgenoemde maatregelen worden genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We willen onze deelnemers op een verantwoorde manier toch van onze tours laten genieten en hopen op alle begrip en medewerking. seeRotterdam zal, zo lang dat nodig is, aangepaste maatregelen hanteren waarbij veiligheid en gezondheid de hoogste prioriteit vormen.

Welk station ligt er het dichtstbij jullie?

Je kan het makkelijkst met de metro richting de Leuvehaven afreizen. Vanaf hier is het nog een paar minuutjes lopen richting ons. Je kan natuurlijk ook de bovengrondse pakken, de tram heeft ook een halte die Leuvehaven heet.

wat zeggen onze gasten over de stadstours?