Spring naar content

drinken in Rotterdam

Iets drinken in Rotterdam? Aan keuzes weinig gebrek, de stad ligt vol heerlijke plekkies. Stop met zoeken! Via onze blogs kom er zo achter waar jij de bijzonderste biertjes kan drinken of de lekkerste koffie! In Rotterdam zit je niet vast aan een centrum, wij hebben er namelijk meerdere! Daardoor is er voor elke liefhebber wel wat te vinden. Mocht je een weekendje Rotterdam gepland hebben zijn onze blogs perfect om van jou uitstapje in Rotterdam een geweldige tijd te maken!

Kroegen in Rotterdam.

Koffietentjes, wijnbarren & biercafés

Hier vind je de leukste tips over waar je lekker wat kunt gaan drinken in Rotterdam. Aangezien je waarschijnlijk opzoek bent naar de hipste koffietentjes, de speciaalste speciaal biercafé’s of de bijzonderste cocktailbars van Rotterdam. Je wat heerlijke wijn wil drinken in een van de chique wijnbars of samen met je vriendinnen wilt gaan high teaen. Rotterdam heeft het allemaal en onze lokale gidsen schrijven waar jij het beste heen kan gaan voor een drankje. Want wie weten het nou beter dan de Rotterdammers zelf.

Heerlijk drinken in Rotterdam

Onze blogs worden op regelmatige basis nagelopen door onze lokale gidsen. Zodat jij de meest up to date tips over Rotterdam kan ontvangen wanneer je maar wilt. Mocht je zelf een super toffe blog geschreven hebben over Rotterdam? Dan posten wij die met alle liefde op onze website, mail ons op info@seerotterdam.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Ben je helemaal enthousiast over Rotterdam! Ben je er klaar voor om deze stad te gaan verkennen! Ga dan samen met een van onze enthousiaste gidsen op pad? SeeRotterdam heeft verschillende opties voor je! Wil je door de stad wandelen met een gids of je kan natuurlijk ook mee met een fietstour door Rotterdam.

Wil je nog meer leuke stukjes lezen over Rotterdam?  Check onze blogpagina voor alles wat er te doen is in Rotterdam. Voor meer informatie over de Maasstad Rotterdam ga je naar rotterdam.info

logo seerotterdam

Wie zijn wij?

✓ Lokale stadsgidsen
✓ Rotterdammers met hart voor hun stad
✓ Gezellige gidsen 🙂

Wat doen wij?

✓ Fietstours
✓ Stadswandelingen
✓ Bierwandelingen
✓ Instant Camera tours
✓ Niet uitgepraat raken over Rotterdam

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat