Spring naar content

de leukste
groepsuitjes
in Rotterdam

Op zoek naar een groepsuitje in Rotterdam? Ontdek Rotterdam met een rondleiding op maat voor jouw groep! Of u nu een bedrijfsuitje, schoolreisje, vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest wilt organiseren. Wij kunnen ervoor zorgen! Tijdens uw groepsuitje kunnen wij onze dienstverlening aanpassen aan de wensen van uw gezelschap.

fiets

Groepsuitje: Fietstochten in Rotterdam met een groep

Een fietstocht in Rotterdam is een spannende manier om de stad te ervaren en meer plekken te zien dan tijdens een wandeltocht. Wilt u uw rondvaart combineren met een spannende rit door de havens met de beroemde Watertaxi? Wil je ergens lekker lunchen? Een brouwerij bezoeken? Koffiebrander? Museum met rondleiding in groep? Wij zorgen ervoor!

vanaf €32.50 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken
vanaf €12.50 p.p

Fiets verhuur Rotterdam

Op zoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 
Group21441

Vragen & Antwoorden