Spring naar content
Home » Tours » Fiets verhuur Rotterdam

Fiets verhuur Rotterdam

vanaf €12,50 p.p. | alle dagen | alle leeftijden 

Bike rental in Rotterdam: makkelijkste fietsverhuur

Rotterdam verkennen op het mooiste vervoersmiddel van deze planeet? Heb je een afspraak in Rotterdam of wat anders leuks gepland? Om snel van A naar B te komen in Rotterdam kan je nog steeds het beste de fiets pakken. Heel Rotterdam is veilig ingericht en fietsers krijgen op veel plekken de voorrang die ze volgens ons ook verdienen. Deze fietsvriendelijke stad laat zich graag door jou ontdekken.

Wil je een groot aantal fietsen huren in Rotterdam voor een groep? Ook dat kan! De huurfietsen afleveren op jouw locatie? Ook geen probleem! Bel 010-30 70 926 of mail ons even voor de mogelijkheden!

Wat is er te doen in Rotterdam?

Rotterdam staat bekend als de stad zonder hart. Waarom? Omdat het centrum bij het bombardement bijna volledig is verdwenen. Maar, er is zo ongelofelijk veel moois voor in de plaats gekomen, daarmee is Rotterdam uniek!

Bezienswaardigheden zijn zoal:

Boek vandaag nog je fiets in Rotterdam!

Onze fietsen kan je snel halen in Rotterdam, jou avontuur begint en eindigt bij onze winkel: Baan 175 in het centrum van Rotterdam. Vlakbij Hotel Inntel, Metrostation Leuvehaven, de Erasmusbrug en op loopafstand van dé uitgaansstraat van Rotterdam: de Witte de Withstraat.

Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op via info@seerotterdam.nl of bel ons op +31 (0) 10-30 70 926.

Ook zo benieuwd naar alles wat de stad Rotterdam te bieden heeft? Wij dagen je met alle liefde uit om gezellig met een van onze fietstours mee te gaan, hier vertellen we je alles over de stad. Mocht je liever gaan lopen ga dan lekker wandelen met een van onze gidsen!!

boek nu

In een notendop

  • Makkelijk fiets huren
  • Alle dagen open (wel even reserveren)
  • Gratis poncho
  • Ophalen aan Baan 175 – supercentraal!
  • Vanaf 1 fiets te boeken
  • Uitbreidbaar met helm, telefoonhouder, kinderzitje of fietstas

Prijzen

Volwassenen en kinderen €15 per dag
✓ Prijs is incl. fiets

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

drie redenen waarom seeRotterdam een goede keuze is

Lokale gidsen

Al onze rondleidingen worden gegeven door Rotterdamse locals. Enthousiaste gidsen die hun stad door en door kennen! Ze hebben allemaal hun eigen kijk op Rotterdam en laten je graag de stad op hun manier zien.

Unieke stadstours

Geen tour is bij ons hetzelfde: de groep, de gids, de stad: alles heeft invloed op hoe we een tour doen. We passen ons aan aan de omstandigheden om voor elke groep een unieke belevenis te creëren! Wat alle tours gemeen hebben? Ze zijn relaxed, bijzonder, informatief, verrassend en gezellig!

 

Nederlandse kwaliteitsfietsen!

Comfortabele zadels, zeven versnellingen, dikke banden en een frame dat iedereen past! E-bikes, helmen, kinderfietsen en -zitjes hebben we uiteraard ook!

Group 431222

ontdek alle seeRotterdam-tours

€32.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €34.50 p.p

Rotterdam West Discovery Fietstour

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst! Rotterdam staat nooit stil en dat geldt des te meer voor Rotterdam West! Onze West-tour neemt je mee langs alle nieuwe en oude hotspots en hidden gems.
meer infoBoek direct!
vanaf €21.00

Studententour in Rotterdam

Speciaal studententarief in Rotterdam voor een studiereis, werkweek of schoolreisje! Onze gidsen kunnen je alles vertellen of architectuur, geschiedenis, de haven, noem maar op!
meer infodirect boeken