Spring naar content
Home » Tours » De Rotterdamse haven in een fietstour

De Rotterdamse haven in een fietstour

€31,00 p.p. | elke dag | alle leeftijden | ruim 3 uur.

Tour in Rotterdam: het allerleukst op de fiets!

De beste manier om een ​​idee te krijgen van de omvang van de grootste zeehaven van Europa is op een van onze fietsen. De haven van Rotterdam – ooit de grootste zeehaven ter wereld, en nog steeds verreweg de grootste van Europa – heeft een heleboel mooie verhalen, een verbazingwekkende geschiedenis en spectaculaire bezienswaardigheden! Tijdens onze fietstour, MET een boottocht, leert je alles over het verleden, het heden en de toekomst terwijl je fietst tussen stapels verzendcontainers, enorme boten en kranen.

De highlights van onze Rotterdam Haven Fietstour

Rotterdam Harbor fietstour voor grote en kleine groepen

Het minimum aantal deelnemers aan de fietstocht is 6 personen. Ben je van plan deel te nemen aan een fietstocht met een grote groep (meer dan 15 personen)? Geen probleem! Neem vooraf contact met ons op en wij zullen ervoor zorgen dat alles klaar is.

Boek de Rotterdam Haven Fietstour!

Hebben we je enthousiast gemaakt? Reserveer de tour door de haven van Rotterdam via de onderstaande knop, door een e-mail te sturen of te bellen op 31 (0) 10-30 70 926.

Boek nu online!

boek direct

Snelle details

Duur van de Tour: 3 uur

Inclusief: Gids, fiets, poncho, boottochtje en btw

Exclusief: Drankjes

Dagen: elke dag beschikbaar

Prijs: €31,00 p. volwassenen / €25,00 p. kind

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

drie redenen waarom seeRotterdam een goede keuze is

Lokale gidsen

Al onze rondleidingen worden gegeven door Rotterdamse locals. Enthousiaste gidsen die hun stad door en door kennen! Ze hebben allemaal hun eigen kijk op Rotterdam en laten je graag de stad op hun manier zien.

Unieke stadstours

Geen tour is bij ons hetzelfde: de groep, de gids, de stad: alles heeft invloed op hoe we een tour doen. We passen ons aan aan de omstandigheden om voor elke groep een unieke belevenis te creëren! Wat alle tours gemeen hebben? Ze zijn relaxed, bijzonder, informatief, verrassend en gezellig!

 

Nederlandse kwaliteitsfietsen!

Comfortabele zadels, zeven versnellingen, dikke banden en een frame dat iedereen past! E-bikes, helmen, kinderfietsen en -zitjes hebben we uiteraard ook!

Group 431222

ontdek alle tours van seeRotterdam

€27.50 p.p.

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €25 p.p.

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken