Spring naar content
Home » Tours » Rotterdam West Discovery Fietstour

Rotterdam West Discovery Fietstour

€34,50 p.p. | elke zaterdag | alle leeftijden | 3 uur 

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst!

Rotterdam is zoveel meer dan alleen de Erasmusbrug, de Coolsingel en de Markthal en daarom hebben we de West-tour gemaakt. Voor iedereen die Rotterdam al een beetje kent, die het rauwe randje van de stad graag wil zien, plekken waar kunstenaars en nieuwe ideeën volop de ruimte krijgen, maar waar ook de klanken van lang vervlogen tijden nog na-echoën.

Dompel je onder in een gebied in ontwikkeling: rij met ons langs street-art, toffe plekken, industriële vergezichten en innovatieve pioniers. Wist je dat een deel van de havens in West nog volop in bedrijf zijn? Deze tour is een unieke combinatie van alle aspecten van Rotterdam: havens en cultuur, kunst en industrie, innovativiteit en bombardementen, Gouden Eeuw en toekomstperspectieven.

Wat ga je ontdekken tijdens de Rotterdam West Tour?

Rotterdam West is al van oudsher een stadsdeel waar het er anders aan toe gaat dan in de rest van Rotterdam, geen wonder dat Jules Deelder er woonde, dat een deel ervan ooit bij Delft hoorde (maar nu niet meer), de meeste beruchte hoerenbuurt van Nederland er zat en er een spannende crime-serie genaamd Spangen is opgenomen!

Onder andere hier gaan we langs:

 

boek nu

In een notendop

  • Fietstour met lokale gids
  • Zaterdags om 14.00u
  • Start aan Baan 175
  • Samengestelde groep
  • Deelnemers: min. 4, max. 15
  • Vanaf 1 persoon te boeken
  • Duur: 3 uur incl. pauze

Prijzen

Volwassenen €34,50 | Kinderen €22,50
inclusief: btw, gids, fiets, drankje & poncho

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 

drie redenen waarom seeRotterdam een goede keuze is

Lokale gidsen

Al onze rondleidingen worden gegeven door Rotterdamse locals. Enthousiaste gidsen die hun stad door en door kennen! Ze hebben allemaal hun eigen kijk op Rotterdam en laten je graag de stad op hun manier zien.

Unieke stadstours

Geen tour is bij ons hetzelfde: de groep, de gids, de stad: alles heeft invloed op hoe we een tour doen. We passen ons aan aan de omstandigheden om voor elke groep een unieke belevenis te creëren! Wat alle tours gemeen hebben? Ze zijn relaxed, bijzonder, informatief, verrassend en gezellig!

 

Nederlandse kwaliteitsfietsen!

Comfortabele zadels, zeven versnellingen, dikke banden en een frame dat iedereen past! E-bikes, helmen, kinderfietsen en -zitjes hebben we uiteraard ook!

Group 431222

ontdek alle seeRotterdam-tours

€32.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €32.50 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken