Spring naar content
Home » Tours » Jouw schoolreisje in Rotterdam

Jouw schoolreisje in Rotterdam

€19,50 p.p. | elke dag | alle leeftijden | ruim 2,5 uur.

Een schooluitje in Rotterdam: Fietsen door de stad

Wil jij een schooluitje in Rotterdam organiseren? Ga mee op een fietstour door Rotterdam! Dit maakt de studiereis of werkweek extra interessant, voor zowel leerling als docent. Onze fietstour is namelijk leuk, veilig en leerzaam. Speciaal voor grote groepen scholieren is de route van deze populaire fietstour aangepast. Je bent lekker bezig en steekt ook nog eens wat op, welke docent wilt dit nu niet voor zijn student? Dit is de perfecte bestemming voor studenten. De stad zit vol met bezienswaardigheden en verhalen, er is eigenlijk altijd wel wat nieuws te zien of te doen in de stad. Vooral op het gebied van architectuur kijk je je ogen uit, maar Rotterdam heeft ook genoeg historie om dagen mee te vullen!

De Highlights van onze Rotterdam fietstour:

 

Schoolreisje Rotterdam

 Praktische tour informatie & Boeken

In ongeveer 3 uur tijd nemen onze ervaren gidsen de studenten mee op deze fantastische Studentenfietstour Rotterdam. Verdeeld in kleine groepjes fiets je langs de mooiste bezienswaardigheden. Veilig, verrassend én educatief helemaal verantwoord! De manier om Rotterdam te zien. De fietstour voor studenten door Rotterdam is dagelijks te boeken vanaf minimaal 20 deelnemers.

Hebben we je interesse gewekt? Reserveer je fietstour voor studenten door Rotterdam door een e-mail te sturen naar info@seerotterdam.eu of bel ons op 31 (0) 10-30 70 926. Je kunt ook op de onderstaande knop drukken en daar het formulier invullen, we zullen dan samen met jou naar alle mogelijkheden kijken!

boek direct

SNELLE DETAILS

Duur:  2.5/3 uur

Inclusief: Gids, poncho en btw.

Exclusief: Drankjes

Dagen: Elke dag

Prijs: €19,50 p.p volwassenen

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

drie redenen waarom seeRotterdam een goede keuze is

Lokale gidsen

Al onze rondleidingen worden gegeven door Rotterdamse locals. Enthousiaste gidsen die hun stad door en door kennen! Ze hebben allemaal hun eigen kijk op Rotterdam en laten je graag de stad op hun manier zien.

Unieke stadstours

Geen tour is bij ons hetzelfde: de groep, de gids, de stad: alles heeft invloed op hoe we een tour doen. We passen ons aan aan de omstandigheden om voor elke groep een unieke belevenis te creëren! Wat alle tours gemeen hebben? Ze zijn relaxed, bijzonder, informatief, verrassend en gezellig!

 

Nederlandse kwaliteitsfietsen!

Comfortabele zadels, zeven versnellingen, dikke banden en een frame dat iedereen past! E-bikes, helmen, kinderfietsen en -zitjes hebben we uiteraard ook!

Group 431222

ontdek alle tours van seeRotterdam

vanaf €6 p.p.

Fiets verhuur | Bike rental Rotterdam

Opzoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
vanaf €31.50 p.p.

De Rotterdamse haven in een fietstour

Ook zo benieuwd naar de beroemde haven van Rotterdam? Ontdek de mooiste plekken van de grootste zeehaven van Europa nu samen met ons op de fiets!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p.

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken