Spring naar content
Home » Tours » Studententour in Rotterdam

Studententour in Rotterdam

€21 p.p. | elke dag | begeleiders gratis! | ruim 2 uur.

Studententour in Rotterdam: Fietsen door de stad

Wil jij een schooluitje in Rotterdam organiseren? Ga mee op een fietstour door Rotterdam! Dit maakt de studiereis of werkweek extra interessant, voor zowel leerling als docent. Onze fietstour is namelijk leuk, veilig en leerzaam. Speciaal voor grote groepen scholieren of studenten. Je bent lekker bezig en steekt ook nog eens wat op! Rotterdam is de perfecte bestemming voor studenten. De stad zit vol met bezienswaardigheden en verhalen, er is eigenlijk altijd wel wat nieuws te zien of te doen.

Speciaal voor schoolexcursies/studiereizen kunnen we deze tour aanpassen op thema: architectuur, geschiedenis, de haven, noem maar op! In overleg is alles mogelijk, dus schroom vooral niet om even contact op te nemen! Begeleiders gaan gratis mee!

Vooral op het gebied van architectuur kijk je je ogen uit, maar Rotterdam heeft ook genoeg historie om dagen mee te vullen!

De Highlights van onze Rotterdam fietstour:

 

groep studenten voor hotel new york

Praktische tour informatie & Boeken

In ruim 2 uur tijd nemen onze ervaren gidsen de studenten mee op deze fantastische Studenten fietstour Rotterdam. Verdeeld in kleine groepjes fiets je langs de mooiste bezienswaardigheden. Veilig, verrassend én educatief helemaal verantwoord! De manier om Rotterdam te zien. De fietstour voor studenten door Rotterdam is dagelijks te boeken vanaf minimaal 20 deelnemers.

Hebben we je interesse gewekt? Reserveer je fietstour voor studenten door Rotterdam via de agenda aan de rechterkant, door een e-mail te sturen of te bellen naar op +31 (0) 10-30 70 926. Je kunt ook op de onderstaande knop drukken en daar het formulier invullen, we zullen dan samen met jou naar alle mogelijkheden kijken!

boek nu

SNELLE DETAILS

Duur:  ruim 2 uur

Inclusief: Gids, poncho en btw.

Exclusief: Drankjes

Dagen: Elke dag

Prijs: €21 p.p.

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 

drie redenen waarom seeRotterdam een goede keuze is

Lokale gidsen

Al onze rondleidingen worden gegeven door Rotterdamse locals. Enthousiaste gidsen die hun stad door en door kennen! Ze hebben allemaal hun eigen kijk op Rotterdam en laten je graag de stad op hun manier zien.

Unieke stadstours

Geen tour is bij ons hetzelfde: de groep, de gids, de stad: alles heeft invloed op hoe we een tour doen. We passen ons aan aan de omstandigheden om voor elke groep een unieke belevenis te creëren! Wat alle tours gemeen hebben? Ze zijn relaxed, bijzonder, informatief, verrassend en gezellig!

 

Nederlandse kwaliteitsfietsen!

Comfortabele zadels, zeven versnellingen, dikke banden en een frame dat iedereen past! E-bikes, helmen, kinderfietsen en -zitjes hebben we uiteraard ook!

Group 431222

ontdek alle seeRotterdam-tours

vanaf €34.50 p.p

Rotterdam West Discovery Fietstour

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst! Rotterdam staat nooit stil en dat geldt des te meer voor Rotterdam West! Onze West-tour neemt je mee langs alle nieuwe en oude hotspots en hidden gems.
meer infoBoek direct!
€32.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €32.50 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken