Spring naar content
Home » Tours » Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

€18,50 p.p. | elke dag | alle leeftijden | ruim 2 uur.

Wandelen in Rotterdam: het beste tijdens een wandeling!

Snuif de cultuur van deze geweldige stad op terwijl je langs de prachtige stadsgezichten van Rotterdam wandelt. Onze Stadswandeling door Rotterdam met gids biedt je alle vrijheid om alle highlights van Rotterdam van dichtbij waar te nemen. De gidsen van seeRotterdam kennen de mooiste routes van de stad en kunnen je alles vertellen over wat je tijdens de wandeling tegenkomt.

Net als bij de Rotterdam Highlight fietstour geven wij je alle inzichten in Rotterdams verbazingwekkende architectuur, geschiedenis en hotspots.

Boek nu online!

De Highlights van onze Rotterdam Wandeltour

Tijdens onze Stadswandeling door Rotterdam met gids ontdek je de bekende bezienswaardigheden zoals de Erasmusbrug, die ook wel de Zwaan wordt genoemd en het Centraal Station dat in 2014 opnieuw is geopend. Het is een ultra modern gebouw geworden waarbij er vooral is gekeken naar duurzaamheid met een zogenoemd zonnedak. De gids zal je uitgebreid en met passie het verhaal vertellen van deze havenstad. In een korte tijd leer je deze plaats goed kennen en krijg je veel tips van de gids. Zo weet ook precies wat nog leuk is om te bezoeken na de tour!

Het centrum is niet heel groot waardoor de bezienswaardigheden makkelijk te voet te bereiken zijn. Dat maakt een Wandeltour in Rotterdam de perfecte excursie. In 2 uur tijd zie en leer je veel over de stad.

Praktische tour informatie & Boeken

Onze stadswandeling door Rotterdam met gids in Rotterdam duurt maximaal 2 uur. Tijdens deze wandeling krijg je een impressie waar je heerlijk kunt lunchen of dineren, welke musea of interessante tentoonstellingen je in Rotterdam kunt bezoeken. Tips om activiteiten met kinderen te ondernemen kunnen onze gidsen je natuurlijk ook vertellen .

De stadswandeling is vanaf minimaal 6 personen te boeken. Ben je met een kleinere groep? Dan ben je natuurlijk ook welkom. De kosten komen met een minimumprijs van €111. Hoewel de wandeling geschikt is voor kinderen, raden wij je toch aan om een kinderwagen mee te brengen voor de nog jongere kinderen.

Boek nu online!

boek nu

In een notendop

  • Wandeltour met lokale gids
  • Elke dag, alle schoolvakanties & feestdagen
  • Startpunt aan Baan 175
  • Samengestelde groep
  • Deelnemers: min. 6
  • Vanaf 1 persoon te boeken
  • Duur: ruim 2 uur met pauze

Prijzen

Per persoon €18,50
✓ Prijs is incl. btw, gids & poncho

waarom seeRotterdam?

✓ Gezellige, lokale gidsen
✓ Unieke stadstours
✓ Privétours op maat

wat zeggen onze gasten over de stadstours?

 

drie redenen waarom seeRotterdam een goede keuze is

Lokale gidsen

Al onze rondleidingen worden gegeven door Rotterdamse locals. Enthousiaste gidsen die hun stad door en door kennen! Ze hebben allemaal hun eigen kijk op Rotterdam en laten je graag de stad op hun manier zien.

Unieke stadstours

Geen tour is bij ons hetzelfde: de groep, de gids, de stad: alles heeft invloed op hoe we een tour doen. We passen ons aan aan de omstandigheden om voor elke groep een unieke belevenis te creëren! Wat alle tours gemeen hebben? Ze zijn relaxed, bijzonder, informatief, verrassend en gezellig!

 

Nederlandse kwaliteitsfietsen!

Comfortabele zadels, zeven versnellingen, dikke banden en een frame dat iedereen past! E-bikes, helmen, kinderfietsen en -zitjes hebben we uiteraard ook!

Group 431222

ontdek alle seeRotterdam-tours

€32.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €34.50 p.p

Rotterdam West Discovery Fietstour

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst! Rotterdam staat nooit stil en dat geldt des te meer voor Rotterdam West! Onze West-tour neemt je mee langs alle nieuwe en oude hotspots en hidden gems.
meer infoBoek direct!
vanaf €32.50 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken