Spring naar content

tips over Rotterdam

Wat te doen in Rotterdam!? Rotterdam is de modernste metropool van Nederland. Hier staan de meest verrassende architectonische hoogstandjes zoals het Centraal Station zij aan zij met verrassende monumenten als het Witte Huis.
Je bent verzekerd van uren winkelplezier of eindeloos genieten op de vele terrasjes en mooie parken. Rotterdam is dé ideale stad voor een lekker lang weekend weg!

 

fiets

Tours in Rotterdam

Rotterdam biedt een unieke mix van historische gebouwen en moderne architectuur en heeft een boeiende geschiedenis. Onze enthousiaste gidsen vertellen je er alles over tijdens onze leuke, ontspannen tours!

vanaf €34.50 p.p

Rotterdam West Discovery Fietstour

Ontdek Rotterdam West, afwisselende wijk in opkomst! Rotterdam staat nooit stil en dat geldt des te meer voor Rotterdam West! Onze West-tour neemt je mee langs alle nieuwe en oude hotspots en hidden gems.
meer infoBoek direct!
€32.50 p.p

Fietstour in Rotterdam: De Highlights

Leer alles over de Rotterdam tijdens een fietstour langs de bezienswaardigheden van de maasstad! Nieuwe architectuur, spectaculaire stadsgezichten, havens of oude gebouwen: Er is genoeg te zien!
meer infodirect boeken
vanaf €32.50 p.p

Privé highlight tour in Rotterdam

Wil je ook in alle vrijheid Rotterdam leren kennen? Onze privé tour brengt alleen jou en je eigen gezelschap op de fiets langs de mooiste door jou gekozen plekken van Rotterdam!
meer infodirect boeken
€37.50 p.p

Instant Camera Tour Rotterdam

Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir maken terwijl je een gezellige wandeltour door Rotterdam doet? Dat is precies het idee achter onze instant camera tour!
meer infodirect boeken
vanaf €12.50 p.p

Fiets verhuur Rotterdam

Op zoek naar een fiets verhuur in Rotterdam? Bij ons kan je al een fiets huren vanaf een uur! Lekker de gehele dag door Rotterdam fietsen, regel het hier. De gemakkelijkste bike rental van Rotterdam!
meer infodirect boeken
vanaf €18.50

Wandelen langs de highlights van Rotterdam

Op een rustig tempo de stad verkennen? De stadswandeling door Rotterdam met een van onze lokale gidsen brengt je langs de mooiste plekken van de stad!
meer infodirect boeken
vanaf €21.00

Studententour in Rotterdam

Speciaal studententarief in Rotterdam voor een studiereis, werkweek of schoolreisje! Onze gidsen kunnen je alles vertellen of architectuur, geschiedenis, de haven, noem maar op!
meer infodirect boeken

Dagje uit in Rotterdam

Rotterdam zit sinds een aantal jaren flink in de lift en trekt steeds meer bezoekers uit binnen- en buitenland. Waarom? Omdat Rotterdam een unieke mix van culturen, bouwstijlen, restaurants, winkels en kroegen kent.
Onze lokale gidsen kunnen je echt álles vertellen over de geschiedenis, architectuur en de mooiste bekende én onbekende plekken van de stad. Hoe? Simpel, boek een gezellige tour en laat je verrassen!

Group 4www231

bezienswaardigheden in Rotterdam

Het Scheepvaartkwartier

meer info

Oude Haven in Rotterdam

Wanneer je Rotterdam bezoekt, is de Oude Haven een must-see locatie. Deze historische haven is een van de populairste ontmoetingsplaatsen voor de lokale bevolking.
meer info

Sint-Laurenskerk Rotterdam

Sint-Laurenskerk Rotterdam, het oudste nog bestaande gebouw van de stad. Lees hier alles over deze Rotterdamse trots!
meer info